Cristi AGATIE

Marți, 30 ianuarie, 2007

America se pregateste de razboi

Filed under: America - mon amour — agatie @ 3:57 pm

Miscari de trupe semnalate in Marea Neagra si la baza americana de la Constanta par sa indice un atac iminent al Iranului de catre allmighty US. Oligofrenul bushulica mai are de jucat doi ani la comenzile lumii si pare ca doreste sa-si incheie mandatul „with a bang”. Luati-i unul curentul cat nu e prea tarziu.

Reclame

4 comentarii »

 1. Nu ma bucura deloc, si sa nu uitam ca Iran are oaresce nucleare cu raza medie de actiune … cred ca iasa show … sa il opreasca dracu cineva pe handicapatul ala oligofren ca ne baga intr-un razboi nuclear !

  Comentariu de ice4you — Marți, 30 ianuarie, 2007 @ 11:27 pm | Răspunde

 2. Stai linistit, o fi Bush un idiot dar Bush nu e general american.
  Daca exista o baza militara nucleara aia va fi anihilata inainte ca vreun iranian sa apuce sa zica „WTF!?”. Bine, asta in cazul in care iranienii nu au rachete pe platforme mobile precum SS24 alea rusesti 😀

  Comentariu de Pig Brother — Miercuri, 31 ianuarie, 2007 @ 7:36 am | Răspunde

 3. Frate porc, sa fim seriosi si sa nu credem in filme cu RAMBO ! Alea cu invincibila armada, sunt povesti de adormit copii mici. Tu nu ii vezi ce buimaci sunt in Iraq ?! Dai ma dracu de trompete. Tu crezi ca aia sunt asa prosti incat sa stie toata lumea unde isi tin ei arsenalul nuclear ?! Las-o frate proc, las-o asa … eu pot sa zic doar doamne fereste, si le recomand astora de isi zic americani, sa isi vada de alte alea, ca lumea nu e a lor.

  Comentariu de ice4you — Miercuri, 31 ianuarie, 2007 @ 4:16 pm | Răspunde

 4. Sunt buimaci in Irak pentru ca razboiul urban nu are legatura cu cel clasic. Razboiul urban este un cosmar pentru orice armata. Insa in cazul celui de-al doilea poti sa fii sigur ca americanii exceleaza. Tehnology coach potatoes sau nu, exceleaza.

  Cat despre legitimitatea actului… hmmm. Big toys are for big boys. Din moment ce toate tarile, inclusiv SUA si Rusia, se conformeaza unor tratate de neproliferare, se supun unor verificari din partea AIEA s.a.m.d. mi-e teama ca atitudinea Iranului este doar sfidare. Cu atat mai periculoasa cu cat conducerea tarii este cum este.
  Iar daca de vorba buna nu inteleg, well, JDAM is the way.

  Simpatizez (mult) cu zona aceea, e drept, mai mult cu regiunea araba decat cea persana, dar exista o limita pentru simpatie.

  Comentariu de Pig Brother — Joi, 1 februarie, 2007 @ 12:56 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: