Cristi AGATIE

Marți, 30 ianuarie, 2007

Microundele nu’s pentru americani :D

Filed under: America - mon amour — agatie @ 4:07 pm

Din ciclul „nu bagati animale vii in cuptorul cu microunde” inaugurat de inteligentul popor american, CNN va prezinta o noua manie a acestuia de a-si arde buretii de vase in speranta ca vor ucide astfel microbii. In aceeasi zi in care cativa destepti au descoperit valentele de sterilizator ale cuptorului cu microunde, sute de americani si-au distrus cuptoarele si si-au agresat simturile olfactive din cauza buretilor de vase topiti la datorie. Aparent, desteptii in cauza au supraestimat calitatile intelectuale ale conationalilor lor, omitand sa precizeze ca buretii trebuie sa fie imbibati cu apa :))))).

Reclame

10 comentarii »

 1. Te mira ceva ?

  Comentariu de ice4you — Marți, 30 ianuarie, 2007 @ 11:27 pm | Răspunde

 2. „But several experimenters evidently left out the crucial step of wetting the sponge.”

  Zi că tu ai fi ştiut că trebuie să fie ud. bla bla bla usa sucks cum să nu

  Comentariu de madmax — Miercuri, 31 ianuarie, 2007 @ 12:58 am | Răspunde

 3. defapt, au gândit foarte logic, cam oricine ştie că în general apa + chestii electrice does no good

  Comentariu de madmax — Miercuri, 31 ianuarie, 2007 @ 1:11 am | Răspunde

 4. apa+chestii electrice poate, madmax, dar stiind ca functionarea cuptorului cu microunde se bazeaza pe accelerarea moleculelor de apa, m-as fi gandit de doua ori inainte de a baga ceva uscat in el la putere maxima. acum o sa-mi spui ca nici sa nu bag pisica in cuptorul cu microunde ca s-o usuc n-as fi stiut daca n-as fi auzit de intamplare…

  Comentariu de agatie — Miercuri, 31 ianuarie, 2007 @ 8:48 am | Răspunde

 5. „The problem with America is stupidity. I’m not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don’t we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?” 🙂

  Comentariu de alia — Miercuri, 31 ianuarie, 2007 @ 11:26 am | Răspunde

 6. America are prosti. Romania are prost. Germania are prosti. Toata lumea are prosti. A spune ca o tara are mai multi prosti decat alta e dovada de etnocentrism.
  In alte stiri de senzatie, apa este uda si cerul albastru.

  Comentariu de fishbone — Marți, 13 februarie, 2007 @ 7:35 pm | Răspunde

 7. Ca s-o parafrazez pe Alia, ma indoiesc ca voi vedea in vreo tara europeana etichete de avertizare de genul „nu introduceti animale vii in cuptorul cu microunde”, „nu spalati animalele in masina de spalat”, „acest costum de Superman nu va permite sa zburati” s.a.m.d. Si asta nu pentru ca america are mai multa grija de cetatenii ei decat tarile europene, ci pur si simplu pentru ca, statistic vorbind, in europa vei gasi mult mai putini oameni care sa ignore reguli de elementar bun simt decat in america. n-am spus niciodata ca toti americanii isi prajesc pisicile in cuptorul cu microunde. doar ca, aparent, americanii au nevoie mai mare de astfel de etichete de avertizare :P.

  Comentariu de agatie — Miercuri, 14 februarie, 2007 @ 10:39 am | Răspunde

 8. Nu ai dreptate. Acele warning labels nu sunt deoarece exista astfel de imbecili cat din cauza legislatiei. Omu’ face pe prostu, da in judecata pe XYZ si castiga bani multi. Deci e din cauza legislatiei care, la o adica, este mai eficienta din acest punct de vedere decat o curte de justitie europeana care te da afara pe premiza „esti un idiot”.

  „Acest costum de Superman nu va permite sa zburati” a fost scris odata ce un copil de 4-5 ani a sarit nu mai retin exact de unde, ori de pe un dulap in camera ori de la balcon si, evident, a murit. Sa inteleg ca copilasii europeni, la 5 ani, au cunostinte de fizica mai bune decat americanii? Cunosc cazul intrucat a fost mediatizat la CNN la greu. Asta ca un exemplu oarecare.

  Deci nu ca americanii au nevoie de ele, acestea sunt mai mult pentru protectia firmelor producatoare, distribuitorilor, etc.

  Comentariu de fishbone — Miercuri, 14 februarie, 2007 @ 7:00 pm | Răspunde

 9. Ca sa completez ideea, sunt oameni care din asta traiec, dau in judecata in stanga si in dreapta. Dau in judecata te miri ce cazinou ca au alunecat pe un chip de roulette si si-au scrantit mana. Dau in judecata un convenience store ca s-a spart o sticla de antigel, au alunecat pe gresie si si-au luxat glezna. Sunt sute de mii de dolari de castigat din aceste procese, deci este o cu totul alta problema, warning labels sunt simptomele [legislatia care trebuie pusa la punct si, trust me, se ocupa de ea acum] si nu cauza [populatie stupida].

  Comentariu de fishbone — Miercuri, 14 februarie, 2007 @ 7:03 pm | Răspunde

 10. Dar cata prostie zace peste ocean…

  Comentariu de Killer — Joi, 19 iulie, 2007 @ 3:58 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: